7.1 C
София
събота, март 2, 2024

Анита Мейзер е пред умиране! Ето какво я застигна след спукания силикон СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Силиконката Анита Мейзер отново стресна приятелите си, че е пред умиране. След като се спаси по чудо при спукания си силикон, сега тя има нови дертове. 

Обвинената за смъртта на интимния си приятел Мейзер е изпаднала в паника и обяви пред последователите си, че е пред умирачка.

„Оказа се, че силното сърцебиене и усещане за напрежение и парене в мозъка са в следствие най-вероятно на това, че трябва да се умъртви зъб, долу в ляво, но толкова много ме боли костта и цялото чене и се подува, че дори и антибиотиците не помагат особено!

 

Проверка по рама

Зъболекарят изчаква и докато чака се поболях тотално. Задушавам се, силно сърцебиене вечер, мозъкът ми гори, в цялото тяло усещам някакви иглички, пръстите ми се втвърдиха снощи , абе да ви се оплача ,въобще предколедно съм на умирачка или на крачка от оправяне ,или Бог знае какво…

Който ми мисли доброто може да се помоли за мен на Господ , а който ми мисли злото да извика дявола да му помага …хайде наздраве хора, че знае ли се какво ме чака и кой за какво ще се моли“, пише и споделя снимка, която описва колко силна е болката, която усеща.

 

Източник: https://show.blitz.bg/

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ