България

ББ официално е минало за Натали: Вече съм на Чомката, редовно спя у тях (ПОРЕДЕН ЧАТ на блондито)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

ББ официално е минало за Натали! Пореден чат на блондито с нейна приятелка, предоставен ексклузивно на Новините Днес, разкри, че палавницата вече редовно преспива при земеделеца Стилян Чомаковски – Чомката.

Първо в Новините Днес: Натали Т. омая фермер-милионер, ББ си хвана нова Мата Хари – водеща в bTV

За връзката им след раздялата с Шугър деди от Банкя отново първо Новините Днес съобщи.

ПИРУЕТ в Новините Днес: Натали подкрепя Румен Радев, мъсти на ББ за раздялата

Проверка по рама

„Вече съм негова”, признава блондито в чат, разменен вчера, 10 декември. Натали признава, че нощите тази седмица е прекарала в спалнята на Чомката, но в петък ще си остане вкъщи, защото в събота има предаване.

РАЗДЯЛА в Новините Днес: ББ би шута на Натали с прощален дар – iPhone за 3600 лева (блондито е в депресия, пие и реве по кръчмите)

От чата научихме още, че разкрепостената водеща предлага на анонимната си приятелка да си направят коледно парти, но тя отговаря, че „ще работя”.

„Радвам се, че номерът с Чомката проработи. Треа ме черпиш”, пише дружката на Натали.„ https://narod.bg/2021/11/27/%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%be-%d0%b2-narod-bg-%d0%b1%d0%b1-%d0%b5-%d0%bc%d0%bd%d0%be%d0%b3%d0%be-%d0%b7%d0%bb%d0%b5-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d1%83%d0%b1%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b3%d0%be-%d1%81%d1%8a%d1%81%d0%b8/

Златотърсачката пък отвръща: „Да, сега съм негова. Знаеш, Малко ли те черпя хи хи”.

Материалът ББ официално е минало за Натали: Вече съм на Чомката, редовно спя у тях (ПОРЕДЕН ЧАТ на блондито) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button