България

Бойко Рашков хвърли бомба: МВР има много сериозни доказателства срещу Борисов! Кога ще вкараме Мутрата в съда?

Вътрешният министър Бойко Рашков съобщи добра новина – срещу сикаджията Бойко Борисов вървят няколко разследвания и вече са събрани много сериозни доказателства за неговите престъпления като премиер, видя Новините Днес.

Така изниква основателният въпрос кога Мутрата ще бъде вкаран в съда, а оттам и пи бай Ставри?

„Аз отдавна съм престанал да се вслушвам в това, което казва един пропаднал политик в нашата страна, по отношение на който започват да се събират много сериозни доказателства“.

Така служебният министър на вътрешните работи коментира пред журналисти лъжите на гербопитек №1 Бойко Борисов, че у нас работи контрабандна схема, която беше наречена „пътя на копринката“ и която Новините Днес пръв разкри, че всъщност работи за чекмеджето на Баце.

Проверка по рама

Рашков добави, че когато МВР е готово с доказателства срещу бившия премиер, ще даде гласност без да разчита на съдействие от държавното обвинение.

Вътрешният министър обвини специализираната прокуратура, че спъва работата на полицията. „До настоящия момент тя не дава ход на около 25 разследвания, които са започнали в службите на МВР и те няма изгледи да приключат. Много обезпокоителен е фактът, че тези материали, тази дейност на полицията, се отнася до ОПГ“, каза Рашков.

По негови думи за предстоящите избори няма нужда от допълнителна организация, каквато предложи Иван Гешев. Преди дни главният прокурор изпрати писмо, с което поиска МВР, ДАНС и държавното обвинение да сформират съвместно звено за борба с изборните измами.

„Аз още не съм получавал писмо от него, чувам само по медиите. Аз мисля, че със или без писмо работата в МВР върви много добре. По отношение на изборите има дейности, които са специфично полицейски, там прокуратурата няма място“, заяви Рашков.

Материалът Бойко Рашков хвърли бомба: МВР има много сериозни доказателства срещу Борисов! Кога ще вкараме Мутрата в съда? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button