15.7 C
София
четвъртък, март 23, 2023

Дъщерите на Емилия и Анелия от Коко Динев като близначки! Мира е същинско копие на Ивон като малка (Снимки): –

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Интересна прилика откриха почитателите на поп фолка в дъщерите на две от най-любимите изпълнителки в жанра – Анелия и Емилия . И двете момичета са деца на небезизвестния Коко Динев и на практика са полусестри.
Двете момичета си приличат неочаквано много и доста хора биха се заблудили, че майка им е една и съща.

Мира на Емилия на практика одра кожата на кака си Ивон като малка. Както можете сами да се уверите, приликата между тях е очевидна, а приносът на таткото – още по-очебиен. Явно гените на най-популярния баща у нас са доста силни и потомството му го доказва несъмнено.
Емилия и Мира

Емилия дъщеря
Снимки: Инстаграм

Проверка по рама

Макар дъщеря му от Анелия да е вече голяма млада дама, детските ѝ снимки дадоха храна на любопитните. Последният пост на Емилия в Инстаграм показва нейната малка красавица, която изумително прилича именно на Ивон на същите години.
Ивон Динева като малка

Ивон като малка, Снимка: Фейсбук

Така, макар и от различни майки, двете момичета показаха, че кръвта вода не става. Дали поддържат връзка помежду си, не е съвсем известно. Предвид конфликтите между изпълнителките в продължение на години едва ли поне приятелство между тях е възможно. След като се раздели с Анелия, Коко Динев скочи в леглото на Емилия и си направи още двама наследници. И ако за момчето му не можем да търсим подобна прилика, то Мира уверено върви по стъпките на кака си Ивон.
Мира и Ивон прилика

Колаж: kliuki.net

Магазин за Акумулатори
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ