България

Депутат от ГЕРБ пред Новините Днес: Севда ТВ изпищя на глас: „Писна ми от харема на Бойко”(Шехерезада и креватната любимка Ванина се топят взаимно)


Депутат от ГЕРБ сигнализира редакцията на Новините Днес за жестоки вътрешнопартийни битки между пиарките на Бойко Севдалина Арнаудова и една от креватните му любимки – Ванина Колева.

Ванина Колева се хвали, че всеки ден е в спалнята на Бойко…

Според отчаяния народен представител на всички в ГЕРБ вече им е дошло до гуша от скандалите, които се заформят от борещите се за вниманието на Буци кариеристки.

Сигнал до Новините Днес: Гардове на НСО всеки ден возят любовницата на ББ до будоара в Банкя

Стигнало се дотам, че Седва ТВ на глас се ожалила, че вече ѝ е писнало от „харема на Бойко”.

Ето пълния текст на сигнала, получен на електронната поща на Новините Днес:

Проверка по рама

„Още преди година точно Новините Днес писа за Ванина Колева. Още тогава Ванина си разчистваше пътя към желания пост. Всички пиарки около Борисов сплетничат зад гърба му, начело със Севделина Арнаудова, която на няколко чашки започва да разказва коя била с Борисов и колко деца имал той.

Севда ТВ е гневна на плейбоя от Банкя и вече не го крие

Често Севда Тв казва с въздишка: „Писна ми от харема на Бойко”. На всички в ГЕРБ ни е дошло до гуша от кифлите около шефа.

Само в Новините Днес: Нова Мата Хари изскочи от спалнята на Бойко и кацна като шеф в МГЕРБ, младите на нож срещу поредната звезда (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Плетат му интрига след интрига, ходят при него на килимчето и съскат една срещу друга. Всяка се има за велика и без да ѝ иска мнението му казва какво да прави. Размахват се едни SMS-и коя каква му казала.

Новините Днес зове: НАП да провери как любовницата на Бойко с 2000 лв. заплата купи дрехи за 15 бона за ваканция в Занзибар (ПОДРОБНОСТИ)

Именно Ванина подозираме, че пусна слуха за Борисов и Алина Милушева. Това момиче с толкова корекции по себе си не веднъж вкарва шефа в беля. Тя също като лудата синоптичка не спира да се хвали, че всяка вечер е при Бойко, някоя от двете лъже.

Магазин за Акумулатори

Сигнал до Новините Днес: ББ купи супер луксозен апартамент на любовницата си!

В ГЕРБ не ни интересува личният живот на Борисов, стига да не го щракне пак някоя Мата Хари. Едно е 100% сигурно, Севда Тв няма да изхвърчи, нито Ванина.

ББ стана таралеж с рога: Любовницата му си намери нов в Миконос, пие Dom Perignon за 18 000 евро, плаща БиБиКинг

Едната знае твърде много и ще се разприказва, другата е интимна партньорка, която също знае много. Колева по цял ден се върти в централата и използва всеки удобен случай, да се усуче около шефа.

Само в Новините Днес: Бойко налял €1 млн. в италианския бранд Ermanno Scervino заради любовницата си „Мис Бикини”

На нас, депутатите, ни се налага сами да си правим PR. Борисов да стяга фронта, че тия кифли разделят на лагери партията и гонят всички читави хора около шефа. Няма хора, няма кандидати за президент и вице, а Pi ar-ките цял ден си чатят и разнасят клюките”, завършва сигналът до Новините Днес.

Материалът Депутат от ГЕРБ пред Новините Днес: Севда ТВ изпищя на глас: „Писна ми от харема на Бойко”(Шехерезада и креватната любимка Ванина се топят взаимно) е публикуван за пръв път на Новините Днес.


Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button