7.1 C
София
понеделник, март 27, 2023

Дилов-син като сватовник: Депутатът на ГЕРБ уредил Жанета Осипова с Бойко, ето я поредната Мата Хари

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Журналистът Любен Дилов-син е уредил плеймейтката Жанета Осипова с Бойко Борисов. 

В текста четем и как се е стигнало до „заварката” – журналистът и издател на „Плейбой” Любен Дилов – син, който си купи фабрика на 9 септември с безсмисления скок в редиците на хунтата в края на нейния политически живот, навил красавицата да се срещне с нереза от Банкя с уговорката, че срещата е само опознавателна, без да се стига до някакъв креватен екшън.

Според данните „Мис Плеймейт” 2018, който конкурс беше под шапката на списание „Плейбой”, управлявано от Любен Дилов, приела идеята за среща с Баце с отворени…обятия. Сред този горещ силиконов ъгъл от обществото се носят легенди за щедростта на Бойко към засуканите девойки.

Засега близостта между бившият премиер от СИК и тунингованата блондинка била на ниво „кафе с райбер”, но според източникът от обкръжението на Мутрата е въпрос на време Жанета Осипова да се превърне в поредната Мата Хари.

28-годишната мъжемелачка от Гара Бов стана по-известна покрай връзка си с вече покойния бизнесмен Христо Сираков – Ицо Стоте манекенки.

Плеймейтката не крие, че разчита основно на външния си вид, за да пробива в живота. „Продавам визията си, за да изкарвам прехраната си, но в това няма нищо срамно!”, убедената е потенциалната Мата Хари.

Недоброжелателите ѝ се подиграват, че от село, но тя не се срамува от произхода си. Израснала е в Гара Бов – китно селце в близост до Своге. В града ходела на училище и участвала в самодеен състав за народни и латино танци. Впоследствие обаче се насочила към еротичните танци, които по чиста случайност са най-лесният път към спалнята на Бойко Борисов.

Народ

Натали Т. пъшка: Останах без ръце, два часа масажирах ББ в „Бояна” (СКАНДАЛЕН ЧАТ)

 

Вижте още:

Натали Т. бясна на ББ и „Мис Бикини”: Оная селянка си живее живота в Дубай, аз ставам в 4 ч. за работа

Натали Т.: Баце й купил титлата „Модна икона” в медиите, тя му набутала приятелка да го обслужва (Разкрития по сигнал)

(18+) Общинарка от ГЕРБ си снима „тутурутката” на работното място (ЦЕНЗУРИРАНИ КАДРИ)
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ