33.4 C
София
петък, юли 19, 2024

Ето я жената, родила две деца на Гатьо от „Игри на волята“ СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Риалити героят Гатьо бързо се превърна в един от най-коментираните участници в настоящия сезон на „Игри на волята“ заради провокативното си поведение и нередките словесни изцепки, заради които и търпи множество критики в социалните мрежи.

 

Извън шоуто Гатьо, вероятно за изненада на мнозина, се радва на хубава любов и блондинка, от която има две деца. Бившият командос от специалните части Пеньо Гатевски, както е по-известен като Гатьо, разкри половинката до себе си наскоро, която досега държеше далеч от хорските очи.

 

Жената до Гатьо е майка на 6-годишните близнаци Младен и Рангел, а снимката, която той публикува наскоро в социалните мрежи, нямаше как да не провокира вълна от реакции.

Проверка по рама

41-годишният пловдивчанин Гатьо, който има 150 скока с парашут, е участвал във военни действия, бил е и на две мисии в Ирак. В шоуто самият той винаги е наблягал на това, че много държи на семейните ценности, въпреки противоречивото му поведение./show.blitz.bg

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ