България

ГОРЧИВО в Новините Днес: Настимир Ананиев се заигра палаво с министър

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Любителят на постове Настимир Ананиев, чиято нестихваща амбиция да се бута по партии и министерства му докара прякора Властимир, се е заиграл доста палаво с един от най-важните министри в отиващия си кабинет на Кирил Петков.

Парламентарен източник на Новините Днес сподели, че пухкавият депутат, пробил като момче за всичко на злополучната Меглена Кунева, е заформил неприлична мъжка дружба с един от факторите в подалото оставка правителство.

Двамата палавници намирали време да отскочат до тайна явка в района на Народното събрание дори в най-натоварените откъм работа парламентарни дни, смее се информаторът на Новините Днес.

Според него не е тайна, че бившият лидер на партия „Волт“ Настимир Ананиев го тресат необичайни любовни напрежения. Това е констатирано от сродни гербаджийски души още по времето на втория кабинет на Бойко Борисов, където Настимир бе шеф на транспортната комисия в парламента.

Проверка по рама

При договарянето на настоящето правителство Ананиев опитал да се спазари за министър на транспорта, но бил порязан. Като утешение палавият му авер с пост в кабинета често-често намирал сили и време за пикантни спаринги с Властимир, подхилква се източникът на Новините Днес.

Материалът ГОРЧИВО в Новините Днес: Настимир Ананиев се заигра палаво с министър е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort