България

ИЗМАМНИЦИ: Калинките на ГЕРБ лъснаха – 2/3 от добитъка, финансиран от ДФЗ, се оказа измислен

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

 

Калинките на ГЕРБ, набутани в Държавен фонд „Земеделие” по време на злощастния мандат на Десислава Танева, лъснаха с поредната измама, видя Новините Днес.

Проверяващи от Министерството на земеделието и Агенцията за безопасност на храните (БАБХ) в Софийска област установиха, че от фермите липсват 2/3 от животните, за които е кандидатствано за евросубсидии.

Любовникът на Десислава Танева брои изядените агнета (колко пари му даде земеделският министър в оставка за абсурдната статистика?)

Проверка по рама

 

Така излиза, че парите, вместо да влязат в сектора на земеделието, опоскан до шушка от крадливите гербопитеци, са предвидени за нови мерцедеси и палати на бившите управляващи.

Криминалната новина съобщи Борис Михайлов – изпълнителен директор на Държавния фонд „Земеделие“.

„Тази проверка не е напълно завършена и поради тази причина ние няма да обявим в момента за къде става въпрос. 564 животни липсват, говеда, и 61 коня.

Последна кражба и чао: Десислава Танева и любовникът й драпат към 15 млн. лв., спрени от Брюксел заради далаверите им

Просто ние няма да ги платим, така че няма щета за европейския бюджет, както и за нашия и ако установим кой е виновникът, ще получи своето наказание и просто ще ги дадем на европейските прокурори.

Магазин за Акумулатори

Аз имам съмнение, че не е без хора от нашето ведомство. Ще си получат заслуженото, мога да бъда сигурен“.

Борис Михайлов призова гражданите да сигнализират за нередности.

 

Новините Днес припомня, че любовникът на Десислава Танева, която има афера въпреки двете си деца от кмета на Карлово – Симеон Караколев, също притежава виртуално стадо, но до момента незнайно защо не е проверен и наказан за далаверите.

 

Караколев го играе съпредседател на Националната овцевъдна и козевъдна асоциация, която ползва за параван за безобразията си под чадъра на своята уж тайна интимна партньорка.

Материалът ИЗМАМНИЦИ: Калинките на ГЕРБ лъснаха – 2/3 от добитъка, финансиран от ДФЗ, се оказа измислен е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button