България

Йотова: Заедни и силни ще градим България

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Благодаря ви за тази огромна подкрепа. За нас е особена чест да закрием нашата кампания в столицата на българското Съединение. Това заяви кандидатът за втори вицепрезидентски мандат Илияна Йотова по време на закриването на кампанията в Пловдив, заедно с Румен Радев, предаде репортер на Novini.bg.

Кой е съединител и обединител се пада на българския народ. Той е олицетворител на българския национален идеал, подчерта тя.

„Заедни и силни ще градим България“, посочи тя.

Тя се обърна към инициативния комитет: „Вие заложихте много и ни повярвахте. 5 години по-късно вие пожелахте отново да сте с нас. Това означава, че сме оправдали доверието ви. Няма по-висока оценка от това“, каза Йотова.

Йотова се обърна към всички жени: „Нека направим така, че да сме непримирими за това децата ни да са до нас и да гледат внуците ви тук“.

Накрая тя заяви: „5 години до себе си имаме силен и решителен човек. Той не се страхува да каже истината и да изпълни дъгла си. Той е силен и може да взима решения вътре в страната, той не се интересува от рейтинги. Това е Румен Радев“, подчерта Илияна Йотова.

Проверка по рама

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button