Разследвания

Милионер! Каракачанов обикаля Гърция, търси къща на брега около Неа Перамос (НОВ СКАНДАЛ с „патриота“)

„Това за избирателите, за мен – имот в Гърция“

Шкембе войводата Красимир Каракачанов обикаля Гърция в търсене на луксозен имот, който да закупи с кешираното по време на своето министерстване в отбраната.

Новината съобщи пръв журналистът Димитър Байрактаров, който взриви фейсбук с разкрития около лидера на МВРО:

„Вчера получихме сигнал и снимки от наши съграждани, че бивш военен министър е обикалял района на Кавала, Гърция и оглеждал апетитни имоти около залива на снимката!

Други наши източници твърдят, че същияТ министър се е легитимирал на ГКПП с дипломатически паспорт. Поради тази причина днес изпратих заявление за предоставяне на информация до Външно министерство, с което искам да ме информират за следното:

Проверка по рама

– Колко от министрите на правителството “Борисов 3″ имат издадени дипломатически или служебни паспорти и колко и кои продължават да ги ползват и на какво основание?”

Белязани пари при рекета за зърно – Светослав Илчовски

 

Това написа журналистът във фейсбук и прикачи снимка към поста си. Наша проверка установи, че снимката е от известното курортно селище Неа Перамос, което на двайсетина минути път от град Кавала. Днес няколко пъти търсихме по телефона бившия военен министър за коментар, но той не отговори, пише още Байрактаров.

Narod.bg

Магазин за Акумулатори

ИПОН на Борисов има връзка с фирмите на Пеевски и майка му ! Охранявала БТ и Лафка !

 

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button