16.2 C
София
понеделник, май 20, 2024

Любовта е във въздуха през новата седмица за тези зодии

ПРОЧЕТИ СЪЩО

От Дева до Риби – любовта е във въздуха за някои щастливи зодиакални знаци тази седмица. Независимо дали сте необвързани или обвързани, всички ние можем да се възползваме от малко допълнителна любов. Така че, ако ви се случва да се разхождате с пеперуди в стомаха, ето защо – това е вашият хороскоп! Прочетете нататък, за да научите кои 3 зодиакални знака ще имат вихър от емоции през тази седмица и допълнителна доза романтика.

Дева

Девата е знак, който внася своя собствена специална марка топлина и страст във всяка ситуация. През тази седмица те ще се чувстват особено страстни, тъй като ще се свържат дълбоко с хората около тях. Ако сте необвързани, сега е чудесно време да се свържете и да установите тази връзка; ако вече сте обвързани, работата по задълбочаване и укрепване на връзката ви ще бъде от ключово значение.

Везни

Везните държат на баланса и хармонията във взаимоотношенията си, така че тази седмица ще бъде изпълнена с радост и лекота за тях. В какъвто и вид връзка да се намират, Везните трябва да се съсредоточат върху това да се наслаждават на момента, вместо да се опитват да го контролират. Отделянето на време, за да оцените това, което вече е налице, може да помогне за засилване на съществуващата връзка между двама души или дори за създаване на нова!

Проверка по рама

Риби

Рибите са емоционален знак, който обича дълбоко и страстно. Тази седмица е отлична възможност за Рибите да се свържат отново със стари приятели или да изследват нови връзки – както платонични, така и романтични – тъй като ще се чувстват по-уверени от обикновено, когато става въпрос за изразяване на чувствата им. Ако търсите някой специален човек, но все още не сте имали късмет, не се притеснявайте; това може да е точно това, от което се нуждаете!

Предстоящата седмица обещава любов и вълнение за някои зодиакални знаци, тъй като навлизаме в нов месец, изпълнен с възможности! Независимо дали сте Овен, който търси допълнителна топлина, или Везни, които търсят хармония и баланс, има много възможности, които чакат да бъдат проучени. Стига да останем отворени за всичко, което се изпречи на пътя ни – независимо дали става въпрос за приятелство или романтика – всички можем да се насладим на тръпката, която идва от срещата с някой нов човек или от задълбочаването на съществуващата връзка с някой специален човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-честите причини за прекратяване на връзката – Част 1

Кои зодии ще заблестят ярко през новата седмица?

Магазин за Акумулатори

Червен флаг, че партньорът до вас ви изневерява

Какъв е най-добрият подарък за 8 март – всяка жена ще се зарадва

Винаги губите нещата си? Опитайте тези 3 хака, за да намерите бързо вещите си

Знаете ли кой континент се пресича от всички меридиани и в кой град е едновременно и зима, и лято?

Къде се намира Паметникът на трите поколения – символ на българщината?

Защо осми март е ден на мама?

8 най-често срещани мита за шампоана и измиването на косата

Кои са най-отровните растения в България?

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ