България

Пъкленият план на Бойко за тотален хаос вече е в ход – в Пазарджик „протестират” срещу спрян проект на ГЕРБ

Само преди дни ви информирахме за пъкления план на Бойко Борисов да дестабилизира държавата с протести и бум на престъпността с идеята да покаже, че без Него начело България няма бъдеще.

Планът вече е в ход – първите метастази на раковото образувание ГЕРБ плъзнаха в Пазарджик – неколцина жители на града край Марица, управляван от неадекватния гербопитек от Пещера Тодор Попов, блокираха два от най-натоварените изхода малко след 16,30 ч., съобщава Би Ти Ви.

„Недоволството” е заради замразяването на проекта за строеж на Западен обходен път, който бе подготвен за кражба от кабинета на Бойко Борисов, но служебният кабинет на Румен Радев го спря за пълен одит, за да се види по какъв начин е трябвало да бъдат ограбените парите.

Източник ни съобщи, че десетината „бунтари” са организирани от кмета Тодор Попов и са служители на общината, които са напуснали работните си места, за да служат на задкулисните намерения на падналия от власт сикаджия Бойко Борисов.

Планът на Бойко след 11 юли: Тотален погром в България – блокиране магистрали, бум на престъпността и поръчкови убийства, за да разберем, че без Него пропадаме

Проверка по рама

 

Край Бяла вече имаше „протести на граждани” срещу решения на министри на служебния кабинет, който се захвана сериозно с далаверите на падналата от власт хунта ГЕРБ.

Вижте още:

Козируват пред Борисов в Пазарджик. На микрофона се чува: Коя ще си скъса роклята, момичета? ВИДЕО

Започна се! Първи арестуван кмет от ГЕРБ

Магазин за Акумулатори

Патриотизмът на Красимир Каракачанов: 95% от обществените поръчки са възложени без провеждане на търг.

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort