България

Пияната Натали танцува в скута на гологлав чичка, публично изложи Шугър деди ББ

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Натали Т. за пореден път направи ББ за резил. Блондинката се отдаде на дивашки кръчмарски забавления с гологлав чичка, докато Шугър деди дреме в Банкя и мисли стратегии как да се спаси на изборите в неделя, сподели единствено с Narod.bg очевидец на купона.

ББ брои ковид трупове и тича по следите на машините за гласуване в битката за всеки глас, но блондито не си губи времето с глупости – Наталка си спретна диво парти в кръчма на езерото Ариана, на който танцува изкусително в скута на гологлав чичак, преметнала крак върху шкембето на видимо доволния късметлия под шашнатите погледи на клиентите в целия ресторант.

На кръчмарската веселба Наталка довела мама Ванина, баба си Маргарита Ковачева и половината рода с купения от БиБиКинг джип.

Докато Шегър деди се пече на бавен огън с ежедневни разкрития за кражбите по времето на ГЕРБ, пълнещи чекмеджето, Натали Т. изпразва съдържанието му доста успешно с пиянски забавления, пише източникът на Narod.bg.

На последното край езерото Ариана Наталка откровено се подиграва на възрастния си любовник от Банкя, като вдигна чаша и крак в скута на гологлавеца, докато обръща чаша след чаша, макар дошла на партито с джипа от ББ.

На палавницата ѝ станало навик да се налива с алкохол и после да кара, защото Шегър деди винаги я отървавал.

Проверка по рама

Полицаите били инструктирани да не закачат джипа с поръчан от Бибитко номер СВ 0777 РВ. Наталка с вродения си наивитет се похвалила, че регистрационният номер на колата на Иван Атанасов – съпругът на щерка му Венета, кикоти се синоптичката. Въпросната вечер Натали се прибра с джипа си мама, баба и родата до 9 коляно, която обилно почерпи в заведението с пачки от чекмеджето.

Наталка се похвали на дружките, че тази вечер ще пропусне среднощните ласки на банкянския плейбой, но пък не пропусна с лековатото си поведение да злепостави заможния си любовник, танцувайки предизвикателно пред смаяните погледи на посетителите.

Очаквайте още разкрития за изцепките на Натали, която публично излага пишман любовника си ББ.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Магазин за Акумулатори
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button