19.8 C
София
петък, май 24, 2024

Под тези зодии се раждат най-големите енергийни вампири – ще изпият щастието от живота ви:

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Енергийните вампири избират най-слабия и ирационален начин за изпомпване на вътрешната енергия на други хора. Те причиняват пълна емоционална слабост, дори комуникацията с тях да продължи много кратко време.

Това са хора, които имат ужасната черта да намекват, че вие ​​сте причината за всички негативни неща в живота си, без дори да го казват на глас.

 

Ако нямате късмет и сте един от онези, които са имали нещастието да живеят близо до енергиен вампир, то значи имате сериозни проблеми. Всеки път, когато вашите чувства и мнения бъдат атакувани от емоционален (енергиен) вампир , вие ще изпитате потиснато вътрешно чувство. Най-лошото е, че самият енергиен вампир може дори да не осъзнава способността си да оказва отрицателно въздействие върху други хора.

Енергиен вампир може да се роди под всеки знак на Зодиака, но обикновено е сред представителите на тези пет зодии :

Проверка по рама

Телец

Човек, роден под знака на Телец, вероятно ще стане емоционален вампир в дългосрочен план. Тези хора жадуват за признание и одобрение от околните. Те също така са склонни да експлодират от емоциите, генерирани, когато нещата не вървят по начина, по който са планирали.

Хората около тях често чувстват, че енергията им е изчерпана, тъй като Телецът постоянно обвинява всички около себе си за хаоса в живота им.

енергиен вампиризъм

Дева

Мъжете Дева също са енергийни вампири, които постоянно изпитват емоционални промени в настроението. Те имат своето мнение и казват открито всичко, което искат, дори и да разбират последствията от думите или действията си.

Те са склонни да унижават другите, за да прикрият грешките си, дори и да знаят какво ще се случи след техните действия.

Рак

Рано или късно всички хора, родени под знака на Рак, започват да показват признаци на енергиен вампиризъм. Превръщат щастието си в зависимост от други хора, което има сериозни и дълбоки последици.

Магазин за Акумулатори

Раците могат да се възстановят и да оцелеят, ако станат по-независими и спрат да се опитват да прекъснат всякакъв контакт с външния свят. Не е лесно, но имат нужда от това.

енергиен вампир

Стрелец

Стрелецът има две черти, които го правят емоционален вампир. Първото е склонността му да се потапя изцяло в емоциите на другите хора, а второто е да се откаже след това от тази близка връзка. В началото усещате, сякаш се издигате в небесата за момент, но много скоро след това целият ви свят внезапно се срива.

Няма причина да бъдете изоставени, ето обаче, че изведнъж се оказвате сами. Озовавате се в тъмното, без да знаете какво ви очаква в бъдеще.

Овен

Представителите на знака Овен се превръщат в емоционални вампири, когато започват да изливат емоциите и гнева си върху семейството и приятелите. Те се намират в периферията на емоционалните граници на Овена, така че изпитват допълнителен натиск и бързо се предават под натиска.

Когато близките им хора са наоколо, Овните открито показват всичките си емоции и гняв. И всяко усилие от ваша страна да ги насочите в правилната посока се подценява от постоянни инструкции и особени разсъждения.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ