България

ПОДАРЪК в Новините Днес: Мая Манолова лапна 400 кв. м офис на площад „Славейков” на специални цени (ДОКУМЕНТИ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Преди броени дни Мая Манолова е получила огромен офис от 400 кв. м на софийския площад „Славейков” като …НПО, разкри източник от обкръжението на кюстендилката.

Това е откровена измама, понеже бившият омбудсман е лидер на гражданска платформа „Изправи се, БГ”, която във формат коалиция бе допусната до участие на изборите, проведени на три пъти тази година.

Това е формулата, по която Мая е погалена от новата власт за подкрепата ѝ към партиите на протеста, обясни източникът на Новините Днес.

Новият офис е получен като неправителствена организация и е на преференциални държавни цени – 5 лева на квадратен метър.

Проверка по рама

„Изправи се, БГ” не е партия, в този смисъл не може и да се радва на партиен офис от държавата. Но в случая с Мая Манолова очевидно се прави подарък, за да се улесни оцеляването на платформата, която не успя да вкара свои депутати на последните избори, проведени на 14 ноември.

Проверката на Новините Днес показа, че правната форма на регистрация на „Изправи се, БГ” е СДРУЖЕНИЕ.

Материалът ПОДАРЪК в Новините Днес: Мая Манолова лапна 400 кв. м офис на площад „Славейков” на специални цени (ДОКУМЕНТИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button