България

РЕЗИЛ в Новините Днес: Мата Хари в Лондон! Посланикът на ГЕРБ Марин Райков рекламира Наталия Кобилкина (СНИМКИ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Огромен скандал с вкуса на Мата Хари разтърси българската общност в Лондон и цяла Великобритания, след като се оказа, че посолството и лично дипломат №1 там – вечният посланик Марин Райков, рекламират Наталия Кобилкина, установи Новините Днес.

Бившият служебен премиер Райков, назначен от недоразумението Росен Плевнелиев, който бе и зам.-министър на МВнР в първия кабинет на Мутрата, не се свени дори обяви събитие за 19 януари, на което ще бъде представена новата книга на сексоложката.

Буци уреди дипломатическата кариера на палавия Марин Райков

„Събитието бе обявено във фейсбук профила на Кобилкина, на посолството и в официалния сайт на ръководената от посланик Марин Райков лондонска мисия.

Истината лъсна! Служебен министър на ГЕРБ имал британски паспорт (Юлиян Попов бе назначен от президента на хунтата Росен Плевнелиев)

Проверка по рама

Представянето на книгата „Управлявай успеха” е било планирано за 19 януари от 18,30 ч (20,30 ч българско време). Тя се продава по 24 британски лири и според авторката в нея се дават „ценни рецепти как да стартираш бизнес от нулата и да го превърнеш в империя с милионен оборот.

Сред страниците ще откриеш личния ѝ опит, както и този на нейни приятели влиятелни бизнесмени от цял свят. Книгата „Управлявай успеха“ дава готови алгоритми за управление на парите и времето, как да откриеш своята мисия, как да изградиш харизма и личен имидж.

Тя няма да остави равнодушни и двата пола, защото много ясно обяснява разликата в бизнеса за мъже и жени.“

Марин Райков хитро изтри публикацията, но в интернет останаха кеширани данни, които доказват, че посолството е рекламирало пошлата книга на перверзната рускиня, възможна Мата Хари за някой дипломат

След гневните реакции на редица българи, посолството осъзна, че Наталия Кобилкина не е Милен Русков и събитието няма да се приеме еднозначно.

Затова първо изтриха всички обявления от сайта си и от фейсбук профила на събитието си, а по-късно съобщиха, че всички събития.

Неясно остава дали при нормализиране на епидемичната обстановка все пак известната сексоложка ще представи книгата си в салоните на посолството.

Магазин за Акумулатори

Интересно е дали публичното събитие е съгласувано, както е редът, с Министерството на външните работи и с Българския културен институт в Лондон.

Това не е първата странна публикация от страна на посолството. На Нова година те представиха на официалната си страница рецепта на главния готвач на посолството – бисквитена торта с ванилов мус с маскарпоне, гарнирана със спагети от ягоди.

Материалът РЕЗИЛ в Новините Днес: Мата Хари в Лондон! Посланикът на ГЕРБ Марин Райков рекламира Наталия Кобилкина (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button