19.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Само в Новините Днес: Две снимки на Бойко с „Мис Бикини“ заковават Борисов за „Барселонагейт“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Пряката връзка на Бойко Борисов с еротичната танцьорка Борислава Йовчева, спечелила титлата „Мис Бикини“, която се оказа с имоти в Барселона за 5 млн. евро, вече е доказана със снимки, научи единствено Новините Днес.
Двата кадъра са предадени от прокуратурата в парламента като доказателство във връзка с искането на депутатския имунитет на Бойко Борисов, за да стане обвиняем за пране на пари.

На първата снимка се виждат бившият премиер от СИК в компанията на „Мис Бикини“, а на втората – Борислава Йовчева, прегърнала дъщеря си Ема, в момента на 11, за която се смята, че е дете на Бойко Борисов.
Много любопитно е, че и на двата кадъра еротичният модел е с абсолютно еднакви дрехи, което е предпоставка за твърдението, че са правени в една времева рамка.

Когато се свърже 2 и 2 излиза, че Бойко Борисов е пряко свързан, тепърва ще се установи точно как, с „Мис Бикини“, което пък е предпоставка да се търси мотив за пране на пари от бившия премиер с покупката на скъпи имоти за красавицата от Сандански.
Материалът Само в Новините Днес: Две снимки на Бойко с „Мис Бикини“ заковават Борисов за „Барселонагейт“ е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ