България

Само в Новините Днес: Мая Манолова е рецидивист – пак виси с пари на ЧЕЗ, ЕРП-то я гони за сметка от 460 лв.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Мая Манолова е сред най-проблемните клиенти на ЧЕЗ. Видната боркиня за справедливост е с последно предупреждение от енергоразпределителното дружество за неплатена сметка за ток в размер на 460 лева, разкри източник на Новините Днес от близкото обкръжение на устата блондинка.

Ако продължава да е нередовен платец за софийското си жилище, Манолова ще бъде дадена на съдия-изпълнител, обясни нашият информатор.

Оказа се, че за последните 12 месеца това е десето несъбрано от ЧЕЗ задължение на Мая Манолова. Обикновено екзалтираната протестърка карала момичета от екипа да ѝ плащат сметката, но не им давала пари. Съответно служителките ѝ се правели на ударени и оставяли Мая да се оправя сама, което, както се оказва, води до санкции от ЧЕЗ.

ПОДАРЪК в Новините Днес: Мая Манолова лапна 400 кв. м офис на площад „Славейков” на специални цени (ДОКУМЕНТИ)

Проверка по рама

Проверката ни показа, че ЕРП-то е регламентирало казуси с длъжници като бившия омбудсман.

В общите условия за ползване на електроенергия четем, че „..ако не заплатите дължимата от Вас сума в посочения срок, започва начисляване на лихва за забава в размер на законната лихва за всеки просрочен ден и снабдяването с електрическа енергия се преустановява по реда на Общите условия след изтичането на 10 (десет) дни от срока за плащане при битовите клиенти и 3 (три) дни при небитовите клиенти.

Първо в Новините Днес: Кандидат на Мая Манолова купувал гласове, чака го затвор до 6 г. и 20 бона глоба

В случай, че снабдяването се преустанови и клиентът не е заплатил всички дължими суми за консумирана електрическа енергия, както и разходите за прекъсване и възстановяване на снабдяването, започва процедура по събиране на просроченото вземане по реда на действащото в България законодателство, т.е. издънката отива в ръцете на правосъдието.

Само в Новините Днес: Мая Манолова сдава властта, сменя я младо лъвче – социалист

Официалният съпруг на Мая – бившият военен министър Ангел Найденов, въобще не се занимавал с битовите сметки на апартамента ѝ в София, а поемал само задълженията на разкошната им вила в пернишкото с. Рударци, категоричен е информаторът на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Материалът Само в Новините Днес: Мая Манолова е рецидивист – пак виси с пари на ЧЕЗ, ЕРП-то я гони за сметка от 460 лв. е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button