13.8 C
София
вторник, май 21, 2024

Тотален обрат за Цветелина Грахич и гаджето й след раздялата със Слави

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Двойката е факт от девет години, а ето че е време и да помисли за наследник

Бившата певица на Слави Цветелина Грахич и любимият й Кристиян Пехливанов споделиха пред известна БГ радиостанция, че вече са готови да станат родители

 

Двамата са заедно от 9 години. Темата за децата все по-често присъствала в разговорите между босненската мюсюлманка и нейния избраник, довериха още те. Грахич явно е решила да мине в отбора на майките и да сложи край на скандалния си имидж.

Проверка по рама

 

„Опитите ни за бебе още не са започнали реално, но скоро и това ще се случи“, обещаха в ефир на феновете си Грахич и Пехливанов. Преди малко повече от две години медиите разтръбиха, че Цветелина е бременна. Слуховете стартират от оплакване на певицата пред нейни приятели, че често й се гадело.

 

Оказа се обаче, че това е партенка. Сега едва ли вече остава място за съмнение, че скоро звездната двойка ще се сдобие с първа рожба.

Източник: http://www.bgnow.eu/

Магазин за Акумулатори

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ