19.7 C
София
петък, юни 21, 2024

В мрежата: Знам истината за бебето на Камелия, повече глупости не ми се слушат, затова си отварям устата“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Камелия вече е щастлива и горда майка, а новината съобщи вчера самата тя в социалните мрежи. Новият член на семейството й, очаквано, предизвика нещо страшно в мрежата, където феновете й буквално полудяха от щастие. Но като всеки път – дори за такава новина се намират и недоброжелателни коментари, които обаче, също не останаха незабелязани. 

„Честит Великден. За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ. Имаме си БЕБЕ. Благодаря на всеки помогнал за раждането ти, мило наше ВСИЧКО…“. Това гласи посланието на фолкзвездата Камелия, която със сигурност е на седмото небе от щастие. Някои от крайно неуместните след такава новина реакции нямаше как да не провокират и този ответен удар.

Честито! 52-годишната Камелия стана майка на бебе

Проверка по рама

Повлиян от писанията Никифор Иванов отвърна гневно, но и с основание по следния начин:

„Радвам се много за щасливата вест, която Камелия реши, да сподели с цяла България. Още повече се радвам, че над 90% от хората пишат положителни слова и се радват заедно с певицата, но не мога да си замълча и реших „да нашамаря“ тези, които пишат глупости и търсят под вола теле, както се казва в една хубава родна поговорка.

Откъде дошла, ама как било дошло, това не било възможно, тя била на еди колко си години. Вие сериозно ли бе? Такова дъно ли удара народа ни като масово общество. Трудно ли е да се зарадваш и да напишеш две думи с положителен характер на певица, като Камелия, която се знае от малки до големи. Стига, дъното сме го ударили, сега надолу ли искате да копаете? Противно е. Ками знам, че част от тази злоба ще ти се мерне пред очите, хвърли я в коша и се радвай на чудесното си бебе“, гласи написаното от потребителя в социалните мрежи. Очаквано мнението му е натрупало солидно количество лайкове

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ