9.8 C
София
събота, април 13, 2024

Васил Драганов призна: Едната я бия понеделник и вторник, другата сряда и петък! СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

След като наскоро Васил Драганов взриви публичното пространство, обявявайки в социалните мрежи, че съпругата му Андреа чака дете от друг, нейният отговор не закъсня – актьорът бе обвинен във физически и психически тормоз. И за да налее още масло в и без това сериозния огън по свой адрес, накоро Драганов показа и кои са… новите му жертви.

 

Въпреки че се е зарекъл да не говори за ситуацията в личния си живот пред медиите, Васил Драганов казва достатъчно с постовете си в социалните мрежи и най-вече със снимките в тях. На най-скорошната, която е споделил с последователите си, актьорът е гол до кръста в басейна, прегърнал пищни брюнетки.

Кои са двете дами все още не става ясно, но е видно, че тримата си прекарват доста добре заедно.

Проверка по рама

„Едната я бия понеделник и вторник, другата сряда и петък… за записвания на лични“, пък гласи текста под пикантния фотос, с който очевидно Драганов цели да иронизира скандалната ситуация около себе си и вероятно поне малко да притъпи остротата й.

И докато сагата се вихри, стана ясно, че жена му Андреа май никак не му липсва, защото на нейно място вече има друга жена – популярна колежка на Драганов – актрисата Ева Тепавичарова, която също се е разделила със съпруга си – тенорът Георги Петров.

Кой с кого в какви отношения е и какво точно се е случвало, тепърва ще става ясно, а дотогава картинката много наподобява на зле режисиран сапунен сериал./show.blitz.bg

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ