8.5 C
София
понеделник, март 27, 2023

Васил Драганов призна: Едната я бия понеделник и вторник, другата сряда и петък! СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО
След като наскоро Васил Драганов взриви публичното пространство, обявявайки в социалните мрежи, че съпругата му Андреа чака дете от друг, нейният отговор не закъсня – актьорът бе обвинен във физически и психически тормоз. И за да налее още масло в и без това сериозния огън по свой адрес, накоро Драганов показа и кои са… новите му жертви.

 
Въпреки че се е зарекъл да не говори за ситуацията в личния си живот пред медиите, Васил Драганов казва достатъчно с постовете си в социалните мрежи и най-вече със снимките в тях. На най-скорошната, която е споделил с последователите си, актьорът е гол до кръста в басейна, прегърнал пищни брюнетки.

Кои са двете дами все още не става ясно, но е видно, че тримата си прекарват доста добре заедно.
„Едната я бия понеделник и вторник, другата сряда и петък… за записвания на лични“, пък гласи текста под пикантния фотос, с който очевидно Драганов цели да иронизира скандалната ситуация около себе си и вероятно поне малко да притъпи остротата й.

Проверка по рама

И докато сагата се вихри, стана ясно, че жена му Андреа май никак не му липсва, защото на нейно място вече има друга жена – популярна колежка на Драганов – актрисата Ева Тепавичарова, която също се е разделила със съпруга си – тенорът Георги Петров.
Кой с кого в какви отношения е и какво точно се е случвало, тепърва ще става ясно, а дотогава картинката много наподобява на зле режисиран сапунен сериал./show.blitz.bg
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ