6.8 C
София
неделя, май 5, 2024

Това е най-мръсната кола

ПРОЧЕТИ СЪЩО

В началото на февруари британската автомобилна компания Euro Car Parts обяви конкурс за снимка на най-мръсната кола в страната. И макар че спечелването на състезанието не е нещо, с което да се гордее човек, това ни най-малко не смути Луиз Дъфи, която стана първата сред 200 участници, изпратила снимка на колата си. Между другото, наградата беше 200 лири стерлинги, но се дава не в пари, а в препарати за почистване.

След известни колебания (защото изборът не е бил никак лесен), журито решава, че автомобилът на Луиз Дъфи от Манчестър, осеян с бутилки с диетична кола, почистващи продукти, празни кутии от салфетки, стари обувки и какво ли още не, заслужава титлата „Най-мръсната кола във Великобритания“.

32-годишната Луиз, майка на две момчета, казва: „Невероятно съм щастлива! Въпреки че някои хора може да се обидят, че са спечелили подобна титла, но не и аз. В крайна сметка колата е такава бъркотия заради моите щастливи деца, които въпреки хаоса знаят къде е всичко “.

Елизабет Бартън от Уигън заема второто място, въпреки че изпраща снимка на колата на съпруга си. Тя категорично отказва да влезе в колата му, всички повърхности на която са осеяни с боклуци, а самата кола не е била на автомивката от четири години. Жената решава да участва в състезанието с образователна цел – надява се съпругът ѝ да си направи изводите и най-сетне да си почисти колата.

Проверка по рама

Хелън Робинсън, директор по корпоративни комуникации в Euro Car Parts, представяйки наградата, казва: „Измиването на автомобили често може да бъде в самото дъно на списъка ви със задачи и сме сигурни, че мнозина ще сбъркат колите от снимките със свои. Препоръчваме обаче редовно да почиствате интериора на колата си, особено сега, когато много хора работят от вкъщи и колите не се използват толкова често и там може да се натрупа неприятна миризма“.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ