30.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

Дарина Павлова показа порасналия си син и подлуди мрежата СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Дарина Павлова показа порасналия си син Илия Калоян и за броени минути успя да предизвика бурни вълнения в профила си в социалните мрежи.

Мадам Мулти, както от години наричат вдовицата на бизнесмена Илия Павлов, демонстрира гордост и щастие в обятията на отрочето си. Както става ясно от кадъра, двамата са на семейна почивка в Гърция.

Наскоро Илия Калоян показа и новото си гадже, с което са заедно от около половин година – апетитна блондинка, за която се знае засега, че е моделка. Показа я навръх 60-ия юбилей на майка си, на който присъстваха само най-близките до популярната фамилия.

Преди време Дарина Павлова бе споделяла в интервю, че синът й е много влюбчив и винаги дава всичко от себе си в една връзка. Но и че не винаги го е подкрепяла в избора му на партньорки. Поне засега изглежда, че бизнесдамата одобрява новата приятелка на наследника си./show.blitz.bg

Проверка по рама

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ