5.7 C
София
неделя, декември 10, 2023

Денислава от „Игри на волята“ реди бившия си в скандално ВИДЕО

ПРОЧЕТИ СЪЩО
Денислава беше провъзгласена за най-силната жена в сезон 5 на „Игри на волята“. Тази титла със сигурност ѝ приляга, защото тя демонстрира сериозна физическа подготовка, остър ум, адаптивност и хъс са победа. Все пак тя успя да се измъкне от Чистилището в доста ранен етап от играта, надвивайки доста силни мъже. 

 
Е, такава впечатляваща дама трябва да е спечелила сърцето на някой мъж, не мислите ли? Истината е, че в момента за любовния живот на Дени са знае малко. Не е известно дали блондинката е обвързана, но стана ясно какви са чувствата ѝ към нейното бивше гадже.

Тя качи свое клипче в TikTok, в което има лека закачка към бившия ѝ приятел. Клипчето има надпис „Когато бившият ти се присети за теб“, пише edna.bg.
 

Проверка по рама
От реакцията на Дени в клипа и думите „Изчезвай!“ личи, че тя и нейният бивш определено не са останали приятели. Изглежда Дени се радва, че вече не е с този човек, който и да е той, и е намерила по-голяма любов в лицето на друг мъж. Но кой ли е този щастливец?

Дени преди е участвала в предаването за двойки „Един за друг“ където беше заедно с тогавашното си гадже Дани. По това време много хора смятаха, че именно те са един за друг, но се оказа, че малко след края на риалитито те са се разделили.

По-късно Дени имаше връзка с актьора Стефан Попов-Чефо, но и тази любов не се задържа дълго. А последно имаше вземане-даване с Кристиан Кирилов, познат още като Митака от „София ден и нощ“./show.blitz.bg
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ