19.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Ето кой известен мъж върна усмивката на лицето на Дебора от Стара Загора (СНИМКИ):

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Името на Дебора Михайлова от Стара Загора стана печално известно на цяла България след невероятния кошмар, който младото 19-годишно момиче изживя. Смачкана, унижена, пребита, остригана, заплашвана и нарязана като парче месо.
Брутално, долно, престъпно. Заради жестокото деяние палачът й Георги Георгиев от Стара Загора не заслужава и ден на свобода.

След месеци у дома, в които плака и седя затворена, без да има сили да говори дори с родителите си, Дебора се престраши и излезе на светло. Тя даде своето първо и обширно интервю за подкаста на Цанов, където показа белезите си. Целите й крака са белязани от дълги и дебели шевове, които рано или късно ще се заличат, но това, което е в главата и в душата й, едва ли.
И въпреки това момичето намери сили да се усмихне. Това, което виждаме сега, е една наистина щастлива Дебора, чиято усмивка за първи път е сияеща, истинска и щастлива. И тази усмивка бе предизвикана от мъж. Известен мъж…

Дебора усмивка
Някои го познават, други не, но това е Ивайло Колев – фризьорът на „звездите“. При него бе редовна клиентка и дружка Венета Райкова, често го посещава Николета Лозанова, както и редица плеймейтки и столични бръмчалки.

Проверка по рама

Дебора и Ивайло Колев
Колев явно е решил да подари прическа на Дебора като подстрига модерно късата й косичка, а после сподели, че скоро я чака изненада – вероятно й приготвя красиви екстеншъни.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ