България

Истински тулуп! Шкембето на Томислав Дончев бухна като козунак

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

 

Томислав Дончев се е ошишкал като истински тулуп. Вторият в ГЕРБ е пухнал шкембе като козунак, точно по тертипа, любим на тартора на хунтата Бойко Борисов, дочу Новините Днес.

Заместник-председателят на ГЕРБ бе изловен да си купува алкохола, когато лъсна очевадната истина за корема.

 

Проверка по рама

Преди дни габровецът разгледа внимателно асортимента на магазин за спиртни и безалкохолни напитки и накрая си взе от най-евтиното вино, видяха папараците на „Уикенд”.

ОПУСТОШЕНИЕ: Фирми на ГЕРБ около Томислав Дончев изсякоха горите на Габрово (ДОКУМЕНТИ)

 

Бившият вицепремиер беше облечен съвсем небрежно – с дънки и кожено яко. На главата пък си бе нахлузил шапка с козирка, за да не го разпознават случайните минувачи и да се „окъпе” в народната любов току преди изборите, пък и без охранителите от НСО до себе си.

Първо в Новините Днес: ГЕРБ на бунт срещу Томислав Дончев за изборния разгром, Бойко ще го гони?

 

Магазин за Акумулатори

На гърба си 48-годишният гербопитек носеше раница, в която по-късно прибра бутилката с вино. Преди да купи алкохола, Дончев внимателно огледа предложенията, сравни цените и накрая избра българско вино среден клас. Не че няма възможност с доходите си да си купи по-хубаво, но все пак е габровец!

 

Впечатление на хората, които го срещаха, правеше отпуснатото шкембе, което Дончев е оформил. На моменти еърбегът изглежда като бухнал козунак, но за това Томислав си има оправдание – в кризисната 2021 година той има по-важни дела от това да следи килограмите си.

„Касичката“ на Томислав Дончев замесен в убийство на двама в катастрофа (ПОДРОБНОСТИ)

 

Вторият най-важен човек в ГЕРБ е зает с навлизащата в разгара си предизборната кампания на партията за предстоящия парламентарен и президентски вот, отделно от това се опитва да прокара идеята за смяната на Бойко Борисов, а той е един от хората с най-голям шанс за нов председател.

Материалът Истински тулуп! Шкембето на Томислав Дончев бухна като козунак е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button