32.8 C
София
вторник, юли 16, 2024

Камелия за пръв път показа лицето на бебето си и каза как са го нарекли-Снимка

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Бебето за първи път показа Камелия. Малкото чудо в живота на фолкдивата носи древното и позабравено българско име Баян, което нашумя отново покрай сериала „Войната на буквите“.

Месеци наред певицата криеше лицето на наследника си, като показваше само по някое сладко краче или ръчичка на момченцето, припомня България днес.

Близо половин година, след като Камелия се похвали изненадващо, че с дългогодишния си партньор Цветин са станали родители, тя се престраши да покаже и личицето на Баян. Стана ясно, че пеленачето е родено от сурогатна майка, за която се предполага, че е украинска бежанка.

Гласовитата блондинка не спира да работи и съчетава успешно грижите за бебето с професионалните си ангажименти и проекти. Неотдавна тя сподели, че работи нощем, когато Баян спи, а през деня гледа да е край него и да не се отделя от него задълго. Камелия признава, че получава и солидна помощ от бабите, които с удоволствие се включват в грижите за мъничето.

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ