2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

Потресаващ обрат с Петър във „Фермата“, татуираната Ния се оказа негова…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Обожанието към секссимвола на „Фермата“ рязко се изпари. Актьорът Петър, който първоначално разполагаше с „харем“ от почитателки, остана само с една фенка месец преди финала на риалитито.
От старта на предаването до сега единствено фитнес треньорката Ния продължава да му се възхищава така, както в началото.

Оперният певец Борис напусна „Фермата“ след сериозна грешка на Арената
„За мен ти винаги си правил добри неща, аз лошо от теб не съм видяла!“, призна татуираната участничка на Петър, след като той открито беше нападнат от двама други силни играчи – земеделеца Жоро и сервитьора Андрей. Двамата отдавна се дразнят на съотборника си от „Елбетица“, но сега открито го обвиниха в лицемерие, манипулация, популизъм и голямо его.
Проверка по рама

Думите им ядосаха Ния и тя скочи в защита на любимеца си. „В игрите Петър дава не сто, а две хиляди процента от себе си. Прави го не само, за да стигне до финала, но и ние, като отбор, също да стигнем там“, заяви тя.
Паулина от „Игри на волята“ разкри истината за смъртта на Сия от „Фермата“

За разлика от нея, останалите жени в „Елбетица“ не припадат по актьора и неговите стратегии. Балерината Мартина, актрисата Присияна и продавачката на цветя Еми отдавна се чувстват използвани като трамплин за амбициите му./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Потресаващ обрат с Петър във „Фермата“, татуираната Ния се оказа негова… е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ