15.2 C
София
сряда, април 17, 2024

Скандал в Новините Днес: Мирис на корупция в съда с известен адвокат, вижте екшъна с Христо Шопов (ВИДЕА)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Актьорът Христо Шопов по-рано днес скандално бе освободен от съда след брутална закана срещу чужденката Патриша Тийвс, като престъплението е заснето на видео, което може да видите сами на 1:02 минути, когато актьорът заплашва „I’m gonna kill you!” („Ще те убия”,б.ред.), възмути се източник на Новините Днес, предоставил криповете от екшъна.

Със скандално решение на дежурения съдия от Софийския районен съд Христо Шопов, който заплаши младата жена с пистолет, се прибра вкъщи.

Съдия Владислава Иванова по необясними от правна гледна точка причини възприе нелепата пледоария на защитата на Шопов, че в ръката си е имал не пистолет, а… връзка с ключове, макар от дома на артиста полицията да е иззела три бойни пистолета и множество муниции за тях.

Съдът подмина агресивното поведение на Шопов, който многократно нарича пострадалата Патриша Тийвс “кучка” и ясно и категорично ѝ заявява на английски език, че ще я убие. Просташкото поведение на звездата на българското кино Новините Днес публикува в името на истината, която трябва да е ясна на цялото общество.

Проверка по рама
Патриша Тийвс

Съдът игнорира и съдебномедицинската експертиза, която ясно показва, че чужденката има нараняване, причинено от това, че Шопов я хванал под брадичката, блъснал я в оградата на съседна къща и тя паднала.

Странното поведение на съдия Иванова може да се приеме с лансираната наскоро версия от източници, пожелали анонимност, че адвокат Инна Лулчева е лицето на едно от лобитата, които контролират определени съдии и се борят за власт в съдената система.

Припомняме, че именно 65-годишната Лулчева бе главен герой във филмите на АКФ за Ивайла Бакалова и Веселин Денков – Брадата, в които бе изобличен отколешен враг на Лулчева в лицето на убития преди месец Мартин Божанов – Марто Нотариуса.

Именно чрез медийни атаки, а не с правни аргументи, Лулчева успя да издейства свободата на Денков, който освен по делото за лихварство, е подсъдим и по друго такова – за поръчковото убийство на измамницата Станка Марангозова.

В коридорите на съдебната палата се говори, че Лулчева е изключително близка с неколцина магистрати от Софийския градски съд, които редовно кани за лектори в контролирания от нея Център за обучение на адвокат “Кръстю Цончев”.

Скандалното решение на Софийския районен съд разбуни духовете в обществото и разклати още по-силно доверието в безпристрастността на българските магистрати, завърши източникът на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Материалът Скандал в Новините Днес: Мирис на корупция в съда с известен адвокат, вижте екшъна с Христо Шопов (ВИДЕА) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ