1.1 C
София
петък, декември 8, 2023

Ударно! Депутатката на Дидо Дънката излетя от парламента

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Депутатката Славена Точева, известна като опасно близка до варненския играч Даниел Славов – Дидо Дънката, е подала оставка като народен представител след изрично настояване от страна на лидера на партията Бойко Борисов.
Варненската депутатка стана известна като „Мис Преференция”. Причината е, че на няколко последователни избора за народни представители тя бе кандидатът, който събираше най-много лични предпочитания. На последните парламентарни избори през април 2023 г. Точева събра над 10 000 преференции и бе проверявана от прокуратурата за купуване на вот, организиран от Дънката.

Заради тези необичайни гласове на Точева, която е бивша хостеса, лъснаха връзките и с бизнесмен със спорна слава Даниел Славов.
С махането на Точева Бойко Борисов тушира всякакви спекулации и обвързвания на ГЕРБ с Дидо Дънката, разясниха близки до лидера пред 24 часа. Като много вероятно оставката на Точева от парламента ще бъде последвана от сериозно разчистване в ГЕРБ-Варна. Това било и ясен сигнал до местните организации на партията, че лидерът нямало да им позволи дори и съмнения, че са обвързани със съмнителни бизнесмени.

Материалът Ударно! Депутатката на Дидо Дънката излетя от парламента е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ