21.8 C
София
вторник, юни 6, 2023

вече съвсем не приличат на нищо /СНИМКИ/ – – Най-любопитните новини от България и света

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Скандалните Тризначки Вяра, Надежда и Любов от третия сезон на „Биг Брадър“ вече са плашещи. Момите, които станаха известни в риалити шоуто, продължават да живеят от милостиня в Лондон. Триглавата ламя от „Биг брадър“, както са известни македонките, замина за Англия преди няколко години.
Там Надка и Вяра се изпокараха с Любов, защото последната си намери мъж и се издържа работейки, а не просейки. Те дори обвиниха сестра си, че не им била кръвна сестра, а била осиновена. Някога блондинките минаваха за красиви, а днес мъжете предпочитат 83-годишната Лили Иванова пред плашилата от Благоевград. Момите изглеждат наистина страховито, пише Lupa.bg.
Вяра и Надежда постоянно се оплакват, че нямат пари и често спят по хостели или в църкви в Лондон. Те все още са жестоко скарани със сестра си Любов, която единствена успя да свие семейно гнездо и да избегне мизерията, която мъчи останалите две. Вяра и Надежда дори се прекръстиха на Хоуп и Фейт, надявайки се, че така ще им се усмихне късметът.
Риалити звездите редовно чупят тъпомера с бисери. Преди време заявиха, че са осиновени и на различна възраст. Надежда твърдеше, че майка им всъщност е англичанка и дори лекар коментирал с тях, че няма как да са тризначки, защото… били на различна възраст.

Проверка по рама

После им дойде гениалната идея да натопят хазяина си е изнасилване, защото той искаше да ги изгони заради неплатени дългове. Според тяхна съседка от Острова дамите се договарят да плащат в натура, крадат пари и предмети, а сред най-шокиращите им действия са заплахи към мъже, че ще ги натопят в изнасилване. Момите са на 38 години, но изглеждат по-зле и от Лили Иванов.
Нека си припомним малка част от най-големите бисери на тризначките в „Биг брадър“:

Просто си навиваш някаква фантастика у главата и почваш да я разгадаваш.
Ще ни oбиждат малитета… та то един професор, даже доцент, е имал 102 точки на IQ.
Ще ми изтече кръвта… и ще припадна ритуално!“
… че нещо сме имали нeкакви… психически наклонности.“ „Че чистиш и оправяш това не мисля, че е психически наклонности на нещо.
В Лондон, като си красив – 300 паунда заплата в повече
Бил Гейтс, дет’ измислил компютъра.
Аз не вервам на миглите си, камо ли на клепките!
Дека са ти пръстените?
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ