25.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

вече съвсем не приличат на нищо /СНИМКИ/ – – Най-любопитните новини от България и света

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Скандалните Тризначки Вяра, Надежда и Любов от третия сезон на „Биг Брадър“ вече са плашещи. Момите, които станаха известни в риалити шоуто, продължават да живеят от милостиня в Лондон. Триглавата ламя от „Биг брадър“, както са известни македонките, замина за Англия преди няколко години.

Там Надка и Вяра се изпокараха с Любов, защото последната си намери мъж и се издържа работейки, а не просейки. Те дори обвиниха сестра си, че не им била кръвна сестра, а била осиновена. Някога блондинките минаваха за красиви, а днес мъжете предпочитат 83-годишната Лили Иванова пред плашилата от Благоевград. Момите изглеждат наистина страховито, пише Lupa.bg.

Вяра и Надежда постоянно се оплакват, че нямат пари и често спят по хостели или в църкви в Лондон. Те все още са жестоко скарани със сестра си Любов, която единствена успя да свие семейно гнездо и да избегне мизерията, която мъчи останалите две. Вяра и Надежда дори се прекръстиха на Хоуп и Фейт, надявайки се, че така ще им се усмихне късметът.

Риалити звездите редовно чупят тъпомера с бисери. Преди време заявиха, че са осиновени и на различна възраст. Надежда твърдеше, че майка им всъщност е англичанка и дори лекар коментирал с тях, че няма как да са тризначки, защото… били на различна възраст.

Проверка по рама

После им дойде гениалната идея да натопят хазяина си е изнасилване, защото той искаше да ги изгони заради неплатени дългове. Според тяхна съседка от Острова дамите се договарят да плащат в натура, крадат пари и предмети, а сред най-шокиращите им действия са заплахи към мъже, че ще ги натопят в изнасилване. Момите са на 38 години, но изглеждат по-зле и от Лили Иванов.

Нека си припомним малка част от най-големите бисери на тризначките в „Биг брадър“:

Просто си навиваш някаква фантастика у главата и почваш да я разгадаваш.
Ще ни oбиждат малитета… та то един професор, даже доцент, е имал 102 точки на IQ.
Ще ми изтече кръвта… и ще припадна ритуално!“
… че нещо сме имали нeкакви… психически наклонности.“ „Че чистиш и оправяш това не мисля, че е психически наклонности на нещо.
В Лондон, като си красив – 300 паунда заплата в повече
Бил Гейтс, дет’ измислил компютъра.
Аз не вервам на миглите си, камо ли на клепките!
Дека са ти пръстените?

FB.AppEvents.logPageView();

};

Магазин за Акумулатори

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ