8.6 C
София
събота, март 25, 2023

Червен флаг, че партньорът до вас ви изневерява

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Започваме нова връзка с отворено сърце и позитивна нагласа, но с напредване на времето може да почувствате дистанция от партньора, да започнате да се карате често или нещата да не са както в началото. Може да сте преживявали изневяра преди и сега да се страхувате. Какво можете да направите, за да не ви разбият сърцето? Първата стъпка е да научите признаците, че партньорът ви изневерява и ако усетите нещо нередно – да започнете да следите за тях
1. „Параноичен си!“

Класически начин да отклоните собственото си виновно поведение е да се опитате да го насочите към другия човек и да го накарате сам да се досети.
Лъжците може да се опитат да измамят партньора си, като настояват, че са параноични. Така той прехвърля вината върху партньора си. Това е голям червен флаг, защото някой, който не изневерява, би бил по-отворен да го обсъди и да увери партньора си, че всичко е наред. А не да го обвинява.

Най-честите причини за изневяра
2. „Ние сме само приятели. Дори не я намирам за привлекателна.“

Проверка по рама

Ако попитате партьора си за изневяра или дори за конкретен човек, може да получите този отклонващ отговор, който не отрича предположенията ви. Тогава може да започнете да обръщате по-голямо внимание на тяхното местоположение, поведение и разговори.
Измамниците могат да омаловажат връзката си с любовника си, като настояват, че са само приятели и подчертават, че не ги харесват, защото не са техен тип.

3. „Нека опитаме нещо ново в леглото.“

Ако човекът до вас ви изневерява, може да пробва нови неща с любовника си. Когато се прибере у вас, ще иска да изпробва същите тези неща и с вас. Ако вие му откажете, това само ще потвърди неговата нужда да има интерес към другия човек и че е в правото си да го прави, тъй като сексът може да изглежда обикновен или скучен.
Друга причина, поради която неверен партньор може да инициира правене на повече секс, е да избегне събуждане на подозрение за невярното си поведение.

Кои зодии са майстори в изневярата и кои ги хващат веднага?

Магазин за Акумулатори

4. “Как веднъж не успя да свършиш добре домакинската работа.“
Често, когато някой изневерява, може да изпитва голяма вина. Така той прехврърля своя срам върху вас, като ви накара да се почувствате зле и не достатъчно добър и способен човек.

Ако вашият партньор внезапно е станал по-агресивен и негативен към вас без определена причина, значи е време да седнете с него за сериозна дискусия за връзката ви.

5. „Не успях да ти пиша днес, защото имах много работа.“
Ако до скоро сте се чували редовно и сте си разменяли съобщения, а изведнъж вашият партньор става изключително зает и няма време за това – имате червен флаг, на който да обърнете внимание. Може би някой друг заема свободното му време между работните срещи.

 

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ