15 C
София
сряда, април 17, 2024

ДЕСЕТ ЗНАКА, ЧЕ НЯКОЙ НЕПРЕКЪСНАТО МИСЛИ ЗА ТЕБ – Нищо не е случайно, знаците са навсякъде около нас

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Нашето подсъзнание може да ни каже и разкрие много неща за нашето здраве (физическо и психическо), за средата, в която се намираме, но и за хората, от които сме заобиколени. Просто трябва да се научим да „четем” и да забелязваме знаците, които тя ни разкрива. Когато се свързваме емоционално с друг човек, между нас се създава невидима връзка.

Дори ако вече физически не присъстваме и не сме близо или не разговаряме с този човек, можем да почувстваме неговата тъга или щастие. Как можете да разберете, че този човек мисли за вас? Това са няколко признака, обяснени от психолози, а някои са извлечени от народната мъдрост:

Как можете да разберете, че този човек мисли за вас? Ето някои знаци:

замислена жена

1. Неочакван прилив на емоции

Понякога внезапните изблици на силни емоции „от нищото“, чувство на треперене в стомаха и нервност без причина, не можем да ги обясним обективно, защото всъщност не са причинени от реална ситуация в дадения момент. Например, представете си ситуация, когато си прекарвате добре, в компания или сами, и в следващия момент изведнъж се натъжавате от някаква подробност.

Проверка по рама

Имате прилив на емоции, които ви завладяват и се чувствате странно. Вероятността някой от близките ви да говори или мисли за вас в тези моменти е голям. Това може да бъде вашият настоящ или бивш партньор или стар приятел, който, докато говори за вас, събужда емоции у него и така постига „невидима връзка“ с вас.

2.

Сънувате определен човек

Може би никога досега не сте сънували този познат или приятел, близък или далечен роднина, съсед или колега, но снощи той неочаквано се появи в сънищата ви. Сънят е толкова силен, че можете да усетите какво мисли, прави и говори този човек.

Най-вероятно появата му в сънищата ви е свързана с факта, че човекът мисли за вас интензивно и се опитва или мисли да се свърже с вас, но тъй като контактът не се е състоял публично, връзката се установява чрез сън .

3. Желание да бъдем по-близо

Много хора вярват, че съдбата ни среща с определени хора и срещите не са случайни. Има поверие, че ние наистина се влюбваме или обичаме хора, които подсъзнателно чувстваме, че си приличат по характер и душа.

Поради тези причини ние несъзнателно търсим начини да вкараме този човек в живота си и да намалим разстоянието между нас. Както се казва, ако определен човек е постоянно около вас, достатъчно е да знаете, че това е сигурен знак, че той мисли за вас и несъзнателно се протяга към вас и иска да се свърже.

Магазин за Акумулатори

4. Усмивка, която трае дълго време

Обърнете внимание какво правите, когато срещнете стар, скъп приятел, когото не сте виждали от дълго време. Усмихваш се и усмивката остава на лицето ти повече от 10 секунди. Човек, който мисли за вас често, ще забележите, че той ще говори с вас по-дълго и различно, отколкото с другите.

5. Този човек често е във вашето полезрение

Мъжът, който мисли за вас, също иска да бъде близо до вас. Следователно често ще виждате този човек наоколо. Ако забележите, че продължавате да срещате един и същи човек в обкръжението си, това е ясен знак, че той мисли за вас и иска да установи контакт с вас.

6. Краката на този човек винаги са насочени към вас.

Краката естествено се обръщат в посоката, в която искаме да вървим. Има подсъзнателна връзка между нашите намерения и посоката, в която сочат краката ни. Ако сте в компанията на хора, краката ви винаги ще са обърнати към тези, които харесвате и искате да слушате.

7. Човекът се интересува от вашите приятели

Мъж, който ви харесва, също ще се интересува от вашите приятели, вашата среда, вашите навици и желания и всичко, което харесвате.

8. Той идва при вас без причина

Когато се държите добре с някого, този човек ще търси всякакъв начин да привлече вниманието ви. Той ще иска да дойде при вас, дори и да няма обективни причини за това, или ще намери причини да прекарвате време заедно колкото е възможно повече.

9. Ушите ви „горят“

Старо народно поверие гласи, че ако ушите ви „горят“ или са много червени и сърбят, някой говори за вас. Ако ви сърби лявото ухо, някой мисли за вашите недостатъци. Ако ви сърби или „гори“ дясното ухо, някой, който ви обича, говори за вас.

10. Внезапно кихане

Отново популярно народно поверие гласи, че внезапното кихане означава, че някой ви споменава. Ако човекът, който мисли за вас, е близо до вас, той ще ви каже „наздраве“.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ