16.8 C
София
неделя, май 28, 2023

Лош знак: Последствията от загубата на брачната халка са големи

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Брачната халка е символ на любовта. Тя е била внимателно обгрижвана и се вярвало, че загубата ѝ предвещава проблеми – това е лош знак. Това е тревожно събитие, с което много да се внимава.
Какво значи да загубите халката си?

Народните поверия казват, че такова неприятно събитие може да доведе до разпадане на семейството. Tова не значи, че съпрузите веднага ще се разделят. Изгубената халка ще постави началото на негативен цикъл от събития, които ще накарат брака да се разпадне.
Има обаче и друга версия. Изгубената халка поема удара на завистници и тъмни сили, спасявайки брака.

Поличби, предричащи предстоящи ключови промени в живота
Загуба на брачна халка от жена

Проверка по рама

Дамите са по-внимателни към бижутата. Следователно е по-малко вероятно да загубят пръстена. Но ако халката се загуби, това не е случайно. Според популярните поверия това може да причини:
•            изневяра на съпруга;

•            здравословни проблеми;

•            финансови загуби;
•            загуба на хармония в отношенията със съпруга.

Народните поверия казват, че всичко започва с дребни проблеми, които водят до срив на семейното щастие. Следователно е възможно да се предотврати разводът.

Магазин за Акумулатори

Загуба на халката на мъжа
Ситуацията, когато съпругът губи халката, е малко по-често срещана. Но, както в случая с жената, това е лош знак. Възможни последици от такава загуба:

•            сериозно заболяване;

•            сериозни финансови проблеми;
•            неприятности в работата

•            изневеряваща жена;

•            развод.

Загубата на халката от мъжа е много по-вероятно да доведе до разтрогване на брака. Но в това има и известна рационалност. Жените реагират по-емоционално на подобни явления и затова могат да упрекнат мъжа, че не е сериозен за брака. Освен това, скандалите могат да бъдат толкова големи, че двойката наистина да реши да се разведе.

Поличби: Знаци от Вселената, които показват щастие и късмет

Какво да правите, ако загубите халката си?

Това е лош знак, но можете да избегнете неприятностите. На първо място трябва честно да признаете на половинката си какво се е случило. Съпрузите трябва да приемат спокойно този факт, защото всичко се случва в живота.

Следващата стъпка е да купите нов чифт брачни халки. Това се счита за нов кръг в отношенията на съпрузите и говори за положителни промени и любов. Но за това трябва да се отървете от останалия пръстен от първия чифт. Може да се даде на храма или да се претопи.

Ако халката е твърде скъпа като спомен и не искате да се отървете от нея, можете да я почистите в светена вода. За да направите това, оставете бижуто в течността в продължение на три дни.

Защо губите халката си?

В повечето случаи това е лош знак. Ако загубите пръстен, подарен от любим човек, тогава можете да поставите връзката си с него в опасност. Знакът говори за възможна раздяла.

Изгубен златен пръстен обещава проблеми. Но понякога може да показва благоприятна ситуация. Например, ако бижуто е изгубено по време на трудна житейска ситуация. С този пръстен ще си отидат и неприятностите.

Загубата на сребърно бижу е по-скоро добър знак, отколкото лош. Това означава, че пръстенът предпазва своя носител от опасност.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ