8.5 C
София
понеделник, март 27, 2023

Приказно красивата дъщеря на Джоли и Пит се обезобрази! Подстрига се до голо и облече микрошорти (СНИМКИ) –

ПРОЧЕТИ СЪЩО
Удивително е как Джоли, с нейните строги методи на възпитание и труден характер, позволи на Шайло всички тези лудории. Но фактът остава: това момиче от детството сама решава как да изглежда, какво да носи и как да се държи.

Но може би Анджелина беше права, като реши да не обръща внимание на „капризите“ на дъщеря си. Като тийнейджърка Шайло внезапно промени имиджа си и започна да блести до известната си майка на червения килим. Тя сякаш разцъфна, стана женствена и много красива.
И сега, съдейки по последните папарашки снимки, нещо отново се е случило с Шайло. На новите снимки, които се появиха в мрежата, 16-годишната звездна наследница изглежда направо ужасно.

Първо, тя подстрига дългата си руса коса почти до голо – много къс „таралеж“. Второ, тя отново започна да се облича небрежно – мини-шортите й изглеждат така, че човек би го било срам да изхвърли даже боклука в подобен вид. И трето, интернет потребителите започнаха да обсъждат тъжния и някак изгубен вид на младо момиче.
Шайло Пит прическа
Шайло Джоли-Пит

Проверка по рама

снимка
Legion Media
Шайло Джоли Пит
Шайло Джоли-Пит

снимка
Legion Media

Някои спекулират, че Шайло отново е бунтарка заради известните си родители. Припомнете си, че не толкова отдавна Джоли отново изля вана с мръсотия върху Пит и го съди ( вижте също:  „Задуши и бий“: в какво Джоли всъщност обвинява Пит – всички подробности за новия скандал ). А Шайло обича баща си повече от всички деца на Брад и Анджелина и е много близка с него.
Новият роман на Пит също може да налее масло в огъня. Не е тайна, че той излиза с 29-годишната Инес Рамон, която работи като треньор Според слуховете актьорът обмисля отново да става баща.

„Брад има много любов в сърцето си и иска скоро отново да стане баща. Но този път – с жена, наистина подходяща за ролята на майка и съпруга. Инес е водещият претендент за тази роля “, казаха запознати пред National Enquirer. Малко вероятно е Шайло да е възхитена от това. Така че може би промяната на имиджа е вик от сърце за известните родители най-накрая да го чуят.

Магазин за Акумулатори
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ