8 C
София
събота, април 20, 2024

Завист в поп фолка: Ивана живее в дома на голям български актьор СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Неотдавна в интервю вдовицата на големия ни актьор Радко Дишлиев, изиграл Бенковски в „Записки по българските въстания“, разкри, че фолк певицата Ивана е купила неговия апартамент в Пловдив.

Този интересен факт потвърди и самата певица, която обяснява пред „Телеграф“ как и защо е избрала да се настани да живее удобно в дома на този велик актьор.

„Не съм се срещала с него. Беше през брокери. Купих го във времето, когато наистина нямах дом. Постоянно живеехме по хотели или се връщах до родния Айтос. После имах период, в който живеех в хотелите на София. След това се върнах в Пловдив, пак по хотели“, разказва тя пред изданието.

Проверка по рама

„Въпреки че бях купила вече апартамента, той не беше още подготвен за живеене. Целият ми багаж се събираше в превозното ми средство, че все тая ми беше къде лягам и къде ставам, само да има легло и баня. Тогава се правеха по 2-3 участия на ден и много се пътуваше и в България, и в чужбина. Апартаментът го направих, когато дъщеря ми Теди щеше да кандидатства в Английската гимназия след 7-и клас. За месец и половина трябваше да подготвя жилището, за да може тя да се нанесе.

На Бъдни вечер ѝ казах, че ще сме в новото място – ново, но всъщност старо, защото доста време си поседя така. Съжалявам, че не познавам Радко Дишлиев, но знам, че е бил неговият дом. Моя близка приятелка брокерка направи сделката. Чак накрая разбрах, че е негов, първоначално никой не ми беше казал на кого е. Аз и толкова разбирам от имоти. Бях се доверила на Дарина, казах ѝ „Ако ти си преценила, че е на топлокация, че е това, което ще ми е необходимо, да има гардеробна, стая за детето, взимам го.“

„Аз много го преобразих апартамента, за да стане. Артисти хора, при нас основното пространство отива в сценични дрехи. Колкото и да изчиствам стари неща, винаги има още и още. Живот и здраве, в някакъв период ще потърся по-голям имот, въпреки че сега живея сама. Стояна и Румен също бяха при мен, но се преместиха в отделен апартамент, Теди около 9-10 години вече е в София. Тогава беше тъжното и страшното, от толкова хора, движение, изведнъж останах сама. Но минах през тоя период и не беше никак лек. Сега е точно обратното.

Това че цялото пространство е заредено с моята енергия, цялата ми душевност е вложена тук, има други предимства. Мога да се затворя вкъщи, да разсъждавам, да чета, да имам цялото свободно време и никой да не знае дали страдам или съм щастлива. Това си е моята крепост. Ако човек има огромна къща, в нея трябва да живеят много хора. Тя не е дори за двама. Представям си я с много деца, да има живот, шум, веселие, глъч“, допълва още изпълнителката на хита „Шампанско и сълзи“.

Магазин за Акумулатори

FB.AppEvents.logPageView();

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ